4 Detalii ce dau startul intr-o nunta de milioane

Perioada logodnei s-a incheiat si tocmai ce ai constat ca detii pe deget o bijuterie ce simblolizeaza dragostea si un barbat cu care te potrivesti perfect . Ce urmeaza?

Acum incepe etapa de planificare a nuntii si numai gandul la nunta iti provoaca fluturasi in stomac. Cu ce incepi? Ce trebuie sa faci prima data? Vine Ziua cea Mare si totul trebuie sa fie perfect! Continuă lectura „4 Detalii ce dau startul intr-o nunta de milioane”

Ti-a placut articolul? Spune-le si celorlalti!

Fii o mireasa veritabila!

 

Exista un moment extraordinar in viata, ce dureaza doar cateva ore: acela cand esti mireasa!
Ziua nuntii este ziua in care esti in centrul atentiei. Totul este despre tine si viitorul tau sot. Dar hai sa recunoastem acum…… mireasa este vedeta intotdeauna! Continuă lectura „Fii o mireasa veritabila!”

Ti-a placut articolul? Spune-le si celorlalti!

Tu te-ai gandit unde te vei pregatii sa fi mireasa?

Ca fotograf al nuntii tale, am timpul necesar, in care pot fi creativ, pentru cadre de colectie, in timpul sedintei foto de pregatire, inaintea inceperii ceremoniei.
Acest moment este valoros pentru tine si trebuie sa il iei in considerare atunci cand ti-l voi cere. Continuă lectura „Tu te-ai gandit unde te vei pregatii sa fi mireasa?”

Ti-a placut articolul? Spune-le si celorlalti!

Nunta in aer liber versus nunta in ballroom

Locatiile alese pentru nunta sunt de nenumarate feluri si implicit dispun de o cu totul alta lumina. Este foarte important pentru un fotograf (unul interesat de acest aspect) in ce fel de locatie va avea loc nunta. Daca este una intunecata sau una plina de lumina, daca este la interior sau exterior. Continuă lectura „Nunta in aer liber versus nunta in ballroom”

Ti-a placut articolul? Spune-le si celorlalti!

Cat de importanta este lumina naturala in ziua nuntii

Fotograful are nevoie intotdeauna e lumina. Cu asta lucreaza. Lumina poate fi foarte puternica, cum este lumina soarelui la amiaza, sau estompata, cum este cea de la apusul soarelui, dar cu siguranta este cel mai important ingredient atunci cand vorbim de o sedinta foto in lumina naturala. Continuă lectura „Cat de importanta este lumina naturala in ziua nuntii”

Ti-a placut articolul? Spune-le si celorlalti!

Cele mai importante 5 criterii pentru a alege un fotograf de nunta

Cum sa alegi cel mai potrivit fotograf pentru nunta ta, din marea de fotografi existenti pe piata?
Banuiesc ca te-ai plictisit de poze banale, fara viata, care nu surprind emotia, atmosfera si entuziasmul celor prezenti. Continuă lectura „Cele mai importante 5 criterii pentru a alege un fotograf de nunta”

Ti-a placut articolul? Spune-le si celorlalti!