Fii natural, nu poza!

14446009_538642419661089_15241239196126041_n2

Sa fii in lumina reflectoarelor, de cele mai multe ori poate fi intimidant pentru cei care nu sunt obisnuiti cu astfel de lucruri. Pentru a trece de acest impas, miscarea continua poate fi secretul.

Atunci cand stai nemiscat, la poza, devii constient de felul in care iti stau mainile sau picioarele, zambetul devine unul fals si vei observa ca la un moment dat corpul nu te mai asculta, iar cei 42 de muschi ai fetei vor afisa faptul ca nu te simti deloc in largul tau.

Un secret de tinut minte este acela ca, atunci cand va luati in brate, urmeaza sa va sarutati, sau va uitati la camera in timp ce mergeti, sunteti mai increzatori, mai relaxati si subconstientul nu va mai blocheaza corpul.

Asa pozati atunci cand “nu pozati”.

Ti-a placut articolul? Spune-le si celorlalti!

Autor: Stefan Antonaru

DESPRE: Buna, sunt Stefan, fotograf specializat in fotografia de eveniment si fotografia de portret. Pasiunea mea pentru arta a inceput odata cu pasiunea pentru lumina si culoare. Fotografia pentru mine inseamna adrenalina. Este un sentiment greu de explicat in cuvinte , dar usor de atins atunci cand faci totul din pasiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *