Nunta in aer liber versus nunta in ballroom

dsc_1497

Locatiile alese pentru nunta sunt de nenumarate feluri si implicit dispun de o cu totul alta lumina. Este foarte important pentru un fotograf (unul interesat de acest aspect) in ce fel de locatie va avea loc nunta. Daca este una intunecata sau una plina de lumina, daca este la interior sau exterior.

Inca de la inceput ganditi-va ce fel de nunta va doriti. Daca va fi un lejera pe plaja care va prinde si o parte din zi cu lumina naturala, sau daca petrecerea se va desfasura intr-un salon ce nu dispune de foarte multa lumina.

Toate aceste detalii sunt importante pentru fotograful pe care il alegeti. Asa va putea sa analizeze foarte bine conditiile in care poate face cele mai bune fotografii.
Este nevoie de putin studiu in ceea ce priveste lumina pentru a stabilii exact care este ca mai buna varianta pentru fiecare locatie in parte.

Asa ca o regula de baza pentru viitorii miri, ar trebuii sa dea informatiile fotografului cu privire la tot programul nuntii si in ce fel de locatie va decurge fiecare moment important, iar de acolo totul cade in grija acestuia care va stii de ce fel de aparatura are nevoie pentru a surprinde cele mai bune ipostaze cu voi.

Si inca un lucru de care am uitat , dar care este lafel de important, este acela de a vedea in portofoliul fotografului ce fel de poze are intr-o locatie cat de cat asemanatoare cu a voastra. Nu trebuie sa fie exact aceeasi locatie, dar este un plus daca eu ca fotograf pot sa fac dintr-un interior de restaurant o locatie desprinsa din povestea nuntii voastre.

 

Ti-a placut articolul? Spune-le si celorlalti!

Autor: Stefan Antonaru

DESPRE: Buna, sunt Stefan, fotograf specializat in fotografia de eveniment si fotografia de portret. Pasiunea mea pentru arta a inceput odata cu pasiunea pentru lumina si culoare. Fotografia pentru mine inseamna adrenalina. Este un sentiment greu de explicat in cuvinte , dar usor de atins atunci cand faci totul din pasiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *