Tu te-ai gandit unde te vei pregatii sa fi mireasa?

dsc_0523-fb-sa

Ca fotograf al nuntii tale, am timpul necesar, in care pot fi creativ, pentru cadre de colectie, in timpul sedintei foto de pregatire, inaintea inceperii ceremoniei.
Acest moment este valoros pentru tine si trebuie sa il iei in considerare atunci cand ti-l voi cere.

Trebuie sa te gandesti din timp unde va avea loc aceasta sedinta de pregatire.
Va fi in Camera Miresei sau intr-o Camera de Hotel amenajata in stilul in care vrei sa decurga intreaga nunta.(Elegant, fashion sau poate diafan)

Sunt nenumarate variante de locatie pentru pregatirea miresei , dar atunci cand iti organizezi propria nunta ideal este sa  tii cont de urmatoarele aspecte:

  •  Cu cat este mai eleganta camera si mobilierul mai sofisticat cu atat povestea nuntii tale va fi una mai eleganta si sofisticata. Iesita din anonimat.
  •  Ideal este, sa ne putem folosi de lumina naturala si atunci vom avea nevoie de o fereastra in camera de pregatiri. Lumina naturala are un famec aparte si ideea de mireasa invaluita in lumina soarelui face ca totul sa para un vis.
  •  Culoarea si texturile camerei sunt importante.Alege pentru tine camera mai luminoasa si mai deschisa la culoare si lasa camera mai intunecata pentru partea masculina. Se potriveste mai mult cu un costum elegant si un pahar de scotch.
  •  Camera trebuie sa fie una indeajuns de mare pentru tine, domnisoarele de onoare si eu, fotograful care trebuie sa am spatiul necesar pentru a te surprinde in cele mai bune ipostaze.

102sa-2000

  •  Nu ne va ajuta deloc un spatiu mic si aglomerat.

Ideea pe care incerc sa o dezvolt este ca trebuie sa te gandesti din timp la acest detaliu. Este important pentru tine.

Nu uita ca, acolo, in camera unde te vei pregati, va fi un fotograf , tu si singura ta sansa de a creea cea mai frumoasa poveste a nuntii tale.
Iti vei dori un cadru care sa complimenteze frumusetea ta din ziua nuntii visurilor tale.

Ti-a placut articolul? Spune-le si celorlalti!

Autor: Stefan Antonaru

DESPRE: Buna, sunt Stefan, fotograf specializat in fotografia de eveniment si fotografia de portret. Pasiunea mea pentru arta a inceput odata cu pasiunea pentru lumina si culoare. Fotografia pentru mine inseamna adrenalina. Este un sentiment greu de explicat in cuvinte , dar usor de atins atunci cand faci totul din pasiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *